KAYSERİ / PINARBAŞI - Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi

Kas

KURUMUMUZ PAZARÖREN MİMAR SİNAN FEN LİSESİNE AİT OKUL AİLE BİRLİĞİ İBAN BİLGİLERİ:

İBAN: TR25 0001 0001 6132 1531 1450 01

AD SOYAD KISMINA 'KAYSERİ PINARBAŞI PAZARÖREN ANADOLU LİSESİ' VEYA 'KAYSERİ PINARBAŞI PAZARÖREN MİMAR SİNAN FEN LİSESİ' DİYE YAZABİLİRSİNİZ.

Ekm

Okulumuzda Acil Durum 112 bilgilendirme eğitimi verildi.

Ekm

Pınarbaşı Kaymakamı Sayın Mesut BOLAT, Pınarbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan TAHTAOĞLU kurumumuzu ziyaret etti. Resterasyon sürecinde ki tarihi bina hakkında bilgi aldı, çeşitli incelemelerde bulundu.

Haz

Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan ve yaklaşık 90 yıldır ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencileri bakan, bürokrat, iş adamı ve en önemlisi öğretmen olarak yetiştiren kurumumuz artık Fen Lisesi olarak misyonunu devam ettirecektir. Ülkemize hayırlı olması dileği ile

Kas

Okulumuzda veli toplantısı yapıldı, toplantıda okulumuzda yapılan yeniliklere, gelişmelere değinildi. Ayrıca başarıya ulaşma için Veli - Okul - Öğrenci işbirliğinin üzerinde duruldu.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim kapsamında Erciyes Üniversitesinden Dr. Öğ. Gör. Gökhan EŞEL okulumuzda Afet Yönetimi isimli Hizmet içi Eğitim verdi.

Kas

Okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini desteklemek amacıyla başlayan 'OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM ( OTMG)' Hizmetiçi Eğitimi kapsamında okulumuzda Mali İşler konusunda eğitim verildi.