KAYSERİ / PINARBAŞI - Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi

HAYRETTİN ACET - MÜDÜR

28 Mart 1982 de Şanlıurfa´nın Ceylanpınar ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul öğrenimini Ceylanpınar´da, liseyi ise  Konya Ereğli İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi´nde okumuştur. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Coğrafya Öğretmenliği Ana Bilim Dalında tamamladıktan sonra coğrafya eğitimi ve eğitim yönetimi, denetimi, ekonomisi ve planlaması alanlarında yüksek lisans yapmıştır. Ankara ve Konyada çeşitli kurumlarda çalıştıktan sonra 2011 yılında okulumuza eski adı ile Mimarsinan Anadolu Öğretmen Lisesine atanmıştır ve  Coğrafya Öğretmenliği ile Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 2017 yılından beri de Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi´nde Müdürlük görevini yürütmektedir.